Alfrink College Zoetermeer

School voor havo, vwo en tvwo

Werflaan 45 2725 DE Zoetermeer 079 - 3306666

Introductie havoleerlingen

Home > Nieuws Introductie havoleerlingen

De 3 havo leerlingen hebben hun introductie activiteit afgelopen dinsdag gedaan op de Uithof in Den Haag.  Vol enthousiasme zijn de leerlingen aan de slag gegaan met verschillende sportieve activiteiten: pijl en boog schieten met echte pijlen en een Whipe Out hindernisbaan zorgde voor veel sensatie. Naast Arrowtag moesten ze in een Bumberball proberen te voetballen wat komische valpartijen en zelfs salto’s opleverde. Vrijwel geen leerling was in staat om langer dan een minuut de rodeostier te bedwingen. Het was een gevarieerde en geslaagde introductie. 

Op dinsdagochtend zijn de 4 havo leerlingen als introductie met hun mentor aan de slag gegaan bij Ayers Rock. Op en om het terrein van Ayers Rock lag de focus op activiteiten waarin de leerlingen moesten samenwerken: kano bouwen, brug bouwen, vuurtje stoken en een GPS speurtocht zijn voorbeelden van activiteiten waarmee de leerlingen elkaar en hun mentor beter hebben leren kennen. Het weer was prachtig en de sfeer super goed. 

De 5 havo leerlingen zijn na kennismaking met de mentor op de eerste schooldag van het spannende examenjaar lekker uit eten gegaan in het Atlas Wok restaurant. De leerlingen kregen de kans om tijdens het eten elkaar beter te leren kennen. En gegeten werd er!  Er was een bijzonder breed aanbod om uit te kiezen dus voor ieder wat wils.

Naar nieuwsoverzicht dinsdag 29 augustus 2017