Alfrink College Zoetermeer

School voor havo, vwo en tvwo

Werflaan 45 2725 DE Zoetermeer 079 - 3306666

Lid Raad van Toezicht gezocht

Home > Nieuws Lid Raad van Toezicht gezocht

Het Alfrink College in Zoetermeer, een scholengemeenschap voor havo, vwo en tweetalig vwo, is per 1 november 2018 op zoek naar een lid Raad van Toezicht, bij voorkeur met expertise op het gebied van onderwijs of bestuurlijke en juridische zaken.

Het nieuwe lid kent en begrijpt zijn positie als toezichthouder en draagt de ontwikkelingen op het toezichthoudersdomein een warm hart toe. Hij/zij brengt eigen ideeën mee en levert daarmee een zinvolle bijdrage aan een brede Raad van Toezicht. We vinden het belangrijk dat hij/zij zicht heeft op de positie van de leerling, de ouders en de docenten in relatie tot de ontwikkelingen in onderwijs. Betrokkenheid bij de kwaliteit van onderwijs tegen de achtergrond van de beschikbare financiële middelen maakt dit profiel compleet.  Belangrijke eigenschappen van een nieuw lid zijn onder meer: kennis van zaken, in staat de juiste vragen op het goede moment te stellen, oog voor details en toch op de hoofdlijnen kunnen toetsen, kunnen sparren en meedenken,  waarschuwen en –waar verantwoord- meebewegen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze school via administratie@alfrink.nl onder vermelding Raad van Toezicht.

 

 

Naar nieuwsoverzicht vrijdag 13 juli 2018