Alfrink actief

Home > Onze school > Alfrink actief

Het Alfrink College is een heel dynamische school.
Buiten de normale ingeroosterde lessen is er nog een heleboel te beleven. Zo wordt er in het kader van de ‘cultuurlijn’ ieder jaar op deze site een 'cultuurboekje' gepubliceerd, waarin tal van mogelijkheden staan om aan leuke culturele activiteiten deel te nemen. Wat dacht je van danscoach voor het tweedeklas project 2DANZ bijvoorbeeld, of deelnemen aan een lipdub?  (download lipdub) (20,8 MB)
De LO-sectie organiseert door het gehele jaar interne sporttoernooien waar je aan kunt deelnemen en we zijn al een een aantal jaren een van de beste hockeyende scholen van het land, maar ook Nederlands schoolkampioen cricket 2012! Voor leerlingen die van een feestje houden zijn er schoolfeesten genoeg. Onderbouwdisco’s, vier keer per jaar; bovenbouwfeesten, met het door veel scholen inmiddels gekopieerde kerstgala bal en het slotfeest met het optreden van een bekende artiest.
En verder is er nog veel meer. Wat dacht je van de ski-reis? Toneel, musical, dans? Kortom teveel om op te noemen, maar fantastisch om te ervaren.

Leerlingencommissies

Zonder goed licht en geluid geen theater! Daarom heeft het Alfrink haar eigen aulacommissie die verantwoordelijk is voor licht en geluid tijdens activiteiten in de aula van de school.

En houd je van meepraten over het reilen en zeilen in de school, dan ben je wellicht op je plek in de medezeggenschapsraad of in de leerlingenraad.

Schrijf je liever dan dat je praat, neem dan eens een kijkje bij de schoolkrantredactie. De Face 2 Face kan immers niet zonder kopij!

Misschien ben je wel heel handig met computers en maak je graag mooie graphics voor onze schoolsite.

Bezoek je niet alleen graag de betere feestjes, maar vind je het ook leuk om ze te organiseren, dan is de Feestcommissie misschien iets voor jou!