Lichtjesavond 2017

Home > Onze school > Alfrink actief > Lichtjesavond 2017

Lichtjesavond 2017

Maandag 18 december vanaf 19.00 uur

We nodigen iedereen uit die van kerstsfeer houdt: leerlingen, oud-leerlingen, toekomstige leerlingen, ouders, broertjes en zusjes, oma’s en opa’s, vrienden en vriendinnen. De mooiste Alfrinkavond van het schooljaar omdat we van warmte, sfeer, en gezelligheid houden en omdat we graag iets voor een ander doen. Dit jaar gaat de opbrengst van de lichtjesavond naar de twee goede doelen: Duchenne Parent Project en de Zoetermeerse Reddingsbrigade.

Kom en geniet van:

• Onze levende kerststal
  • Het bijzondere kerstverhaal
  • Het kerstkoor van docenten en leerlingen
  • De Kerstband
  • De vele kerstknutsel mogelijkheden voor de kleintjes
  • De uitgebreide boekenmarkt
  • De bijzondere kerstfoto
  • De mogelijkheid om als groep-8 leerling op een heel andere wijze kennis te maken met de school
  • De mogelijkheid om als oud-leerling weer even de bekende sfeer te proeven
  • En nog veel meer

Voorafgaande aan de Lichtjesavond is er voor belangstellenden een mooie viering in de aula van de school (aanvang 17.00 uur). Ook daarbij bent u van harte welkom. En natuurlijk zorgt de heer (Bas) van der Ploeg als vanouds weer voor een zeer bijzondere kerstmuts. Die mag je niet missen.

Klik hier voor een impressie van de lichtjesavond 2017.