Alfrink College Zoetermeer

School voor havo, vwo en tvwo

Werflaan 45 2725 DE Zoetermeer 079 - 3306666

Tafeltjesavonden

Home > Rooster > Tafeltjesavonden

Tafeltjesavonden – ingeroosterde gesprekken bekijken

Het rooster voor de tafeltjesavonden van dinsdag 14 en donderdag 16 maart staat online.

  1. U logt in op https://alfrink.zportal.nl met uw gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u eerder inlogde om de gesprekken aan te vragen.
  2. Na het inloggen, gaat u links naar het poppetje met het praatwolkje (2e icoontje van boven) en klikt u daarop. Rechts van het rijtje iconen verschijnt nu het menu “Ouderavonden”.
  3. U klikt op “Ouderavonden” en het rooster wordt ingeladen.
  4. U kunt de gesprekken sorteren op starttijd. Dan worden de gesprekken in juiste volgorde van datum en tijd gesorteerd.
  5. Let goed op: de gesprekken staan per kind op volgorde van tijd. Heeft u meerdere kinderen op school, kijk dan even goed hoe laat uw eerste gesprek begint.
  6. Kijkt u voor de locatie van uw gesprek vooral in de kolom Lokaal en niet in de kolom Tafel.

Bij ziekte of vanwege persoonlijke redenen kunnen docenten plotseling verhinderd zijn. Wij adviseren u daarom op de dag zelf de site nogmaals te raadplegen voor eventuele ziekmeldingen. Als een docent plotseling verhinderd is, zal hij/zij zo spoedig mogelijk met u contact opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Praktische informatie

Wilt u, in verband met de privacy, vóór de klapdeuren wachten tot de bel gaat, alvorens de pleinen met lokalen te betreden?

In verband met de verbouwing is de hoofdingang afgesloten. U dient via de leerlingeningang (tegenover de Shell-garage) de school te betreden.
Ter voorkoming van overlast in de buurt vragen wij u om zoveel mogelijk op de fiets te komen of te parkeren bij de Shell-garage, op het parkeerterrein bij het Hannie van Leeuwengebouw (vlak achter de Opel-dealer), of gratis op het parkeerterrein van ’t Lange Land Ziekenhuis. U kunt uw uitrijkaart bij onze uitgang ophalen.

 

 

Namens de roostercommissie,
M. Schouten